Publicitate pe Chat
Myrochat online - Chat online romanesc
Pagina 1 din 1
Myrochat online - Chat online romanesc
Chiar daca suna a promovare " Myrochat are forum online gratuit" imi cer scuze dar chiar are! (Am cu ce ma lauda... sa vada toata lumea)
Si cum noi romanii suntem patrioti pana cand vine vorba de money, in schimb aici e gratuit fara patriotism, impropriu spus, ca totul in viata se plateste (conexiunea la internet nu o aduce mosu) doar daca te numesti Columbeanu Monica si ai un mos, care vine pe la tine in fiecare seara cu cadouri, un fel de mos Craciun de capitala al mileniului in care suntem. Nu o mai lagesc cu vorba ca vorba multa te trimete in politica, sau era saracia omului . Parerea mea este ca politicienii sunt buni si ei in felul lor, numai ca nu ii descoperim noi, ca altfel stateau la racoare.
Chat Online - Chat Romanesc
Si cum noi romanii suntem patrioti pana cand vine vorba de money, in schimb aici e gratuit fara patriotism, impropriu spus, ca totul in viata se plateste (conexiunea la internet nu o aduce mosu) doar daca te numesti Columbeanu Monica si ai un mos, care vine pe la tine in fiecare seara cu cadouri, un fel de mos Craciun de capitala al mileniului in care suntem. Nu o mai lagesc cu vorba ca vorba multa te trimete in politica, sau era saracia omului . Parerea mea este ca politicienii sunt buni si ei in felul lor, numai ca nu ii descoperim noi, ca altfel stateau la racoare.
Chat Online - Chat Romanesc
Subiecte similare
» Chat Online Romanesc
» Chat Online Romania, Xat Romanesc
» Chat Online - Chat Romanesc
» Chat Romanesc - Chat Online
» Cel mai prietenos chat online romanesc cu fete si baieti
» Chat Online Romania, Xat Romanesc
» Chat Online - Chat Romanesc
» Chat Romanesc - Chat Online
» Cel mai prietenos chat online romanesc cu fete si baieti
Pagina 1 din 1