Publicitate pe Chat


Cum sa faci bani cu Google AdSense

In jos

Cum sa faci bani cu Google AdSense Empty Cum sa faci bani cu Google AdSense

Mesaj Scris de myrochat Admin la data de Mar Oct 04, 2011 6:39 am

Cum sa faci bani cu Google AdSense ? Google Adsense este o cale, relativ usoara, pentru proprietarii de site-uri mici si mari, de a castiga bani afisand reclame relevante pe site-ul lor.
Cum functioneaza Google Adsense? Question
Google Adsense iti pune la dispozitie un numar foarte mare de formate (dimensiuni) de reclame � imagine, text si mai nou format video. Inserarea reclamelor in pagina este foarte usoara. In contul Google Adsense tu specifici tipul de reclama, formatul si culorile dupa care se genereaza, un cod pe care il inserezi in paginile tale - unde vrei ca reclama sa fie afisata. Poti folosi acelasi cod pentru orice site al tau - nu mai este nevoie sa astepti raspunsul daca este acceptat al doilea site.
De fiecare data cand pagina este vizualizata, bot-ul Adsense preia informatii de la Google, si astfel stie ce reclame sa listeze. Daca pagina nu este inscrisa in motorul de cautare Google atunci bot-ul va scana pagina pentru a determina ce reclame relevante sa afiseze. Bot-ul Adsense poate fi usor identificat in log-urile server-ului pentru ca este denumit: Mediapartners � Google/L.1

De unde ia Google Adsense reclamele? Question
Reclamele sunt obtinute prin programul Google AdWords.
Google AdWords este un program care permite celor care doresc sa plateasca pentru a li se afisa reclama � sa liciteze pentru cuvintele cheie alese.
De exemplu, daca pe pagina unde ai inserat codul Adsene este un articol care contine cuvantul cheie �promovare online� � si pentru care si cel care a platit a licitat pentru acest cuvant, atunci s-ar putea ca reclama lui sa apara pe pagina ta.
Chiar daca sunt multe etape care ruleaza in spatele �scenei�, afisarea reclamelor este foarte rapida, si in opinia mea, are o acuratete foarte mare.

Cati bani poti castiga cu Google Adsense? Question
Tu primesti un anumit procent din suma platita, pentru fiecare clic primit de reclama, de cei care au platit pentru reclame.
Chiar daca celelalte site-uri de profil publica procentul pe care-l imparte � Google nu o face, si speculez ca variaza, dar se pare ca, chiar si in aceste conditii, se pare ca plateste generos.
La intrebarea cati bani pot sa fac cu Adsense, raspunsul este ca nu exista o limita. Cunosc persoane care primesc cecuri in fiecare luna cu trei zerouri (mii). Daca sunte-ti curios sa aflati cat fac eu - ei bine e un secret Smile � nu sunt cecuri de cu trei zerouri, dar primesc mai mult decat suficient pentru a ma face interesat sa-l folosesc ca o metoda de a face bani cu Adsense.

Ca sa faci bani depinzi de un anumit numar de factori:
- numarul de pagini vizualizate pe zi, numarul de vizitatori unici (recomandabil peste 500) si procentul de vizitatori unici noi pe zi (recomandabil sa fie de cel putin 15-20%);
- tema site-ului;
- pretul stabilit de cel care plateste pentru fiecare clic primit pe reclama;
- numarul de persoane care dau clic pe reclame.

Asta nu inseamna ca daca pagina ta primeste doar cateva sute de vizitatori pe zi, vei primi mai putini bani. De fapt, site-urile care au trafic mai mic pot sa genereze bani multi daca tema site-ului acopera o piata foarte competitiva.
Google elibereaza cecuri conform calendarului prezentat mai jos:
Luna 1 (prima luna):
1- 30: acumularea veniturilor

Luna 2 (a doua luna):
Prima saptamana: suma stransa in prima luna este afisata pe pagina My Account > Payment History
15: ultima zi in care se mai poate seta sa se pastreze cecul, schimbarea adresei pentru trimiterea cecului, completarea formularului �tax information� si tastarea PIN-ului pentru prima luna.
Ultima saptamana: detaliile referitoare la plata cecului sunt afisate pe pagina My Account > Payment History.

Luna 3 (a treia luna):
- Pana pe 5 ar trebui sa primesti cecul daca a fost trimis prin Secured Express Delivery check pentru prima luna;
- Pana pe 25 ar trebui sa primesti cecul � asta in caz ca ai ales sa fie trimis prin Standard Delivery.


Articol de pe http://www.vatif.com/adsense/
myrochat Admin
myrochat Admin
Admin

Mesaje : 521
Puncte : 357084
Reputatie : 2
Data de inscriere : 25/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Pe Myrochat!

http://myrochat.blogspot.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum